Missziónk

A számítástechnika és informatika alkalmazása terén folytatott, közel fél évszázados tevékenységünk során, mindig is szem előtt tartottuk a valós gazdasági és társadalmi igények - adott kor technikai lehetőségeinek megfelelő - korszerű kiszolgálását, egyfajta hídszerep betöltését az un. felhasználói oldal  (hús-vér emberek) és a rideg (nem megfelelő kezekben hasznavehetetlen) gépi eszközök és módszerek között.    

Jelen projekt keretében szándékunk az adott (ingatlanforgalmazási és kereskedelmi, vendéglátási) terület KERESLETI és KÍNÁLATI oldalának összehangolását szolgáló on-line piactér (webes portál) kialakítása. Nem célunk az ingatlanforgalmazás (szálláshely értékesítés) teljes folyamatának lefedése (a szándéktól a kulcsátadásig), ez a webes alkalmazás azt szeretné elérni, hogy a folyamatban érdekelt feleket összehozza, megkönnyítve mind a kínált ingatlanok és szálláshelyek megismertetését, mind azok keresését, megtalálását, azaz a mindkét fél számára előnyös üzlet létrejöttét.

Kívánjuk, hogy Tisztelt Felhasználóink ugyanolyan élvezettel és sikerrel alkalmazzák a megvalósult eszközöket, mint amilyen örömöt és szórakozást jelentett annak létrehozása.